BHV Zoetermeer

Bent u op zoek naar een realistische omgeving waarin u uw werknemers een BHV training kunnen volgen en hun certificaat behalen? Bij BHV Zoetermeer bent u dan zeker aan het juiste adres! Wij hebben een groot trainingscentrum waarin wij onder andere trainingen voor bedrijfshulpverlening aanbieden. Dankzij onze verschillende ruimtes kunnen we de omstandigheden rondom calamiteiten zo echt mogelijk weergeven. Wij hebben bijvoorbeeld een winkel en tankstation nagebouwd om het praktijkgedeelte in te oefenen. Ook hebben wij een complete tram tot onze beschikking voor het nabootsen van calamiteiten in het openbaar vervoer.

Theorie en praktijk

De basistraining die wij aanbieden bestaat uit een theoriegedeelte en een praktijkgedeelte. De cursus duurt in totaal twee dagen en na het behalen van de toets krijgt uw werknemer een certificaat dat een jaar geldig is. Ons opleidingscentrum voldoet aan de voorgeschreven richtlijnen en kwaliteitseisen en de trainingen worden gegeven door ervaren professionals. Naast levensreddende hulp leren de deelnemers ook hoe ze moeten communiceren en alarmeren in geval van een calamiteit en krijgen zij les in het blussen van kleine branden met verschillende middelen

Kies de training die u nodig heeft!

De werknemers die al een bedrijfshulpverleningscertificaat in bezit hebben kunt u opgeven voor onze herhalingstraining. Deze training duurt een dagdeel en legt meer focus op de praktijk. Wilt u misschien nog een andere training volgen? Bij G4S kunt u ook terecht voor trainingen op het gebied van Crisismanagement, Industriële adembescherming, EHBO en nog veel meer. Kijk gerust verder op onze site en meld uw bedrijf eenvoudig en snel aan door middel van het online aanmeldformulier!