Een borstvergroting en het herstel

logo

borstenEen van de grootste onzekerheden van mijn vriendin waren haar borsten. Een tijdje geleden had mijn vriendin het over een borstvergroting. Zij vond namelijk dat haar kleding niet meer zo mooi om het lichaam viel. Ook had ze het gevoeld dat ze er minder vrouw door was. Voor mij maakte het niet zoveel uit en daarom begreep ik het in het begin niet helemaal.

De ingreep

kliniek-veldhovenborstenMijn vriendin heeft uiteindelijk besloten om echt een borstvergroting te laten doen. Na goed te zoeken en lang nagedacht te hebben heeft ze een hele goede kliniek gevonden. De kliniek stond heel erg goed aangeschreven op het internet.

Voordat mijn vriendin de operatie wilde ondergaan heeft zij eerst een aantal gesprekken gehad met de behandelend arts. Een van de dingen die mijn vriendin zeker wilde weten was dat het een implantaat zou zijn van hoge kwaliteit. Gelukkig waren de implantaten allemaal goedgekeurd en daarom heeft mijn vriendin besloten om de borstvergroting te laten doen.

De operatie zelf ging helemaal goed en mijn vriendin werd wakker van de narcose. Toen ze helderder werd gaf ze aan dat ze nogal wat spierpijn had, maar dat is eigenlijk heel normaal. Het herstel verliep daarna goed. De eerste weken mocht mijn vriendin niet zoveel doen, omdat dit niet goed was voor de hechtingen.

Op een gegeven moment konden de hechtingen er uit en de pijn was toen ook weg. Het resultaat is heel erg mooi geworden en mijn vriendin is heel erg tevreden met haar borsten.