Een goede personal trainer Rotterdam

Logo-DB-sport

Daniel Blinker is een personal trainer Rotterdam met zijn eigen bedrijf in het hartje van Rotterdam. Hij heeft een mooie studio omgetoverd tot een ware sportschool. Alles machines zijn van hoge kwaliteit. De sportschool is heel modern en alle machines zijn het nieuwste van het nieuwste. De kleedkamer is ook erg mooi en deze wordt ook goed bijgehouden. De kleedkamer is erg modern en erg ruim, eveneens als de sportschool.

personal training

Goede personal training

DB Sport heeft goede personal training voor iedereen. Bij personal training is het zo dat je zo snel mogelijk je doel bereikt door middel van trainingen die op jouw wensen zijn gemaakt. Dit zorgt ervoor dat je zo snel mogelijk je doelen bereikt. Als je ervoor kiest om personal training te gaan volgen, gaat Daniel eerst een kennismakingsgesprek aan met jou om erachter te komen hoe je er nu voor staat. Dit doen ze door middel van metingen voor je kracht, uithoudingsvermogen en lichaamsbouw. Iedere 6 weken heb je weer een nieuwe afspraak en op deze manier wordt er bijgehouden hoe ver je vooruit bent gegaan.

Small group trainingen

Is personal training niet helemaal niet jouw ding? Geen probleem. Naast personal trainingen heeft DB Sport ook de optie voor small group training. Zoals de naam al vermoed zijn dit trainingen met een kleine groep mensen. Door met een kleine groep mensen te trainen motiveer je elkaar om een beter resultaat te halen. Voor meer info over DB Sport kan je op de website kijken of telefonisch contact opnemen.