Een Wekker slechthorende is een echte uitkomst!

Met een wekker slechthorende zult u zich nooit meer verslapen. Stelt u zich nou eens voor, u bent slechthorend en u heeft gewoon een normale baan. U kunt natuurlijk niet zeggen dat u zich elke dag verslaapt doordat u de wekker niet hoort. Daarnaast worden slechthorende personen al genoeg gestraft met de beperking die ze hebben. Daarom is er nu een Wekker slechthorende ontwikkeld. Dit is een wekker die op de ingestelde tijd hevige trillingen afgeeft waardoor de slechthorende of slechtziende weet dat hij of zij op moet staan. Ook voor slechtziende is dit erg handig. Die kunnen soms namelijk niet zien wat de tijd is die op de wekker staat. Wanneer u een Wekker slechthorende heeft zal dat geen probleem meer zijn!

Het voordeel van Wekker slechthorende :

  • Verslapen is verleden tijd, dit dankzij het trilsignaal dat ik in de ochtend voel. Het maakt mij goed wakker en ik weet meteen dat ik op moet staan.
  • Ook voor slechtziende is het een uitkomst. De bril hoeft niet steeds te worden opgezet om te zien hoe laat het is en of je al op moet staan. Dit is wel duidelijk nadat het trilsignaal voor het eerst wordt ervaren!
  • Ik heb geen last meer van verschrikt en in paniek wakker worden in de angst dat ik de wekker niet heb gehoord.

Een Wekker slechthorende is dus zeker een aanrader en een uitkomst voor elk persoon die een beperking heeft. Zowel een slechtziende als een slechthorende.