Eredivisie

In Nederland wordt er veel gevoetbald en zijn er diverse voetbalclubs in ons kleine land te vinden. De hoogste divisie van het Nederlandse voetbal is de Eredivisie dit is ook gelijk het betaalde voetbal. De Nederlandse Eredivisie telt in totaal 18 clubs die elk jaar vanaf augustus de strijd met elkaar aangaan. Vaak eindigt de Eredivisie in de maand mei en is de club die bovenaan staat landskampioen. De Eredivisie heeft ook een winterstop en deze begint in januari. Wanneer er een EK of WK is, is de kans groot dat het speelschema afwijkt. Het kan dan zijn dat de Eredivisie eerder begint, of iets later is afgelopen. Dit wordt gedaan zodat de nationale teams zich kunnen voorbereiden op het WK of EK. Maar hoe kijk je naar de Eredivisie? Lees het hieronder.

Hoe kijk je naar de Eredivisie?

Er zijn miljoenen Nederlanders die wekelijks naar de Eredivisie kijken. De Eredivisie bestaat namelijk uit 18 verschillende clubs en deze spelen bijna iedere week tegen elkaar. In Nederland heeft de Eredivisie cv alle rechten over het voetbal. Dit betekent dat je alleen naar de Eredivisie kunt kijken via een door de Eredivisie cv aangewezen partij. Je kunt in principe op twee manieren naar de Eredivisie kijken. De live voetbalwedstrijden kun je via een abonnement van de Eredivisie bekijken op de televisie. Ook is het mogelijk om de voetbalwedstrijden te bekijken via het internet, zo verkoopt de Eredivisie kijkcodes.

Veel mensen kijken naar de Eredivisie via de televisie, of het internet. Toch is het voor sommige mensen leuker om naar het stadion te gaan van een bepaalde club. In een stadion hangt er namelijk een gezellig sfeertje en kun je de wedstrijd daadwerkelijk live meemaken. Een wedstrijd bekijken in een stadion is een unieke belevenis met veel gezellige en spannende momenten.

Neem eens een kijkje bij Betcity

Soms kan het kijken naar een voetbalwedstrijd saai worden, zo kan het spel stil vallen.  Hierdoor kan het misschien leuk zijn om eens een kijkje te nemen bij Betcity. Maar wat is Betcity? Betcity is een aanbieder waar je gunt gokken op de voetbalwedstrijden in de Eredivisie. Met gokken bedoelen we natuurlijk het plaatsen van weddenschappen op een voetbalwedstrijd. Je kunt bijvoorbeeld aangeven dat Ajax wint tegen Feyenoord en als dit gebeurt, win je geld. Verliest Ajax? Vervelend, maar dan verlies je geld en is dit ook gelijk het risico van gokken via Betcity. Je moet minimaal 18 jaar zijn om een weddenschap te kunnen plaatsen van Betcity.

Hoe maak je de juiste weddenschap

Het maken van een weddenschap duurt vaak niet langer dan 10 seconden. Let wel op, want het betekent niet dat je favoriete voetbalclub wint. Bij het maken van een weddenschap via Betcity  is het erg belangrijk dat je informatie verzameld. Je kunt bijvoorbeeld kijken naar de opstelling van een team waarop je wilt gokken. Het kan zo zijn dat er bepaalde topspelers van dat team niet meespelen tijdens de wedstrijd. Door vooraf hier informatie over te verzamelen, kun je een betere weddenschap plaatsen via Betcity.