Gezellige loopbaancoaches in Amsterdam

Ben jij opzoek naar loopbaancoaches Amsterdam? Dan raad ik je aan om eens hier verder te lezen! Ook ik was namelijk op zoek naar hulp om het werk wat eenvoudiger te maken. Sinds kort ben ik leidinggevende over een team van 30 personen. Erg leuk om dit te mogen doen, echter schoort het mij in de kennis om dit allemaal in goede banen te laten leiden. Zodoende heb ik ervoor gekozen om hulp in te schakelen zodat het ook voor mij leuk is om te doen. Op dit moment voer ik mijn werkzaamheden niet met plezier uit omdat ik niet de motivatie kan vinden. Erg vervelend en dit werkt uiteraard ook niet positief op het personeel. Door met meer spoed te gaan zoeken naar een coach ben ik terecht gekomen op de website van GORTcoaching.

Perfect!

Ondanks de informatie wat ik op de website had gelezen heb ik alsnog telefonisch contact gezocht. Het gehele verhaal uitgelegd met de achterliggende gedachtes dat ik middels de telefoon al wat tips zou krijgen. Overigens werd ik erg netjes te woord gestaan en een tal van vragen ook direct beantwoord gekregen. Voor mij was het dan ook vrij snel duidelijk dat ik hier het beste mijn loopbaancoach kan starten. De aantrekkelijke kosten welke zij hanteren valt ook nog eens binnen mijn budget! Op naar de toekomst!