Goedkoopste abonnement zonder telefoon

Ben je aan een nieuw telefoon abonnement toe maar is er nog helemaal niets mis met je huidige toestel? Dan kan het prettig zijn om een abonnement zonder telefoon af te sluiten. Dit wordt ook wel een sim-only abonnement genoemd.

Omdat alles erg duur is proberen we allemaal geld te besparen. Daarnaast wordt het steeds belangrijker om duurzaam te leven. Nog een goede reden om je telefoon nog wat langer mee te laten gaan!

Sluit je een abonnement zonder telefoon af, dan houdt dit in dat je alleen een nieuwe simkaart toegestuurd krijgt. Je hoeft in dit geval dus alleen voor de bundel te betalen. Je hebt verder geen kosten aan een dure nieuwe telefoon.

Hoe vind je het goedkoopste abonnement zonder telefoon?

Om het goedkoopste abonnement zonder telefoon te vinden is het belangrijk dat je eerst gaat bepalen welke bundel het beste bij jouw wensen past. Een voordeel van een abonnement zonder telefoon is dat je dit vaak maandelijks op kunt zeggen.

Dit is natuurlijk een groot voordeel als je abonnement toch iets minder goed bevalt dan je had verwacht. Je kan ook kiezen voor een vast abonnement van een of twee jaar. Ook leuk, het is altijd mogelijk om je bundel naar boven of beneden bij te stellen.

Wanneer je een goedkoop abonnement zonder telefoon afsluit krijg je alleen maar een simkaart opgestuurd. Je kan je huidige telefoon gebruiken maar het is natuurlijk ook mogelijk om een nieuwe te kopen.

Waarom een abonnement zonder telefoon een goede keus is

Goedkoopste abonnement zonder telefoon vinden is heel eenvoudig. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is voor jezelf bepalen welke bundel het beste bij jou past. Zit je vaak op internet dan is het verstandig om veel MB’s te kiezen.

Vind je het heerlijk om urenlang aan de telefoon te kletsen, dan is het natuurlijk wel zo prettig als je de beschikking hebt over een onbeperkt aantal belminuten. Gebruik je juist je telefoon minimaal, dan kan je kiezen voor een kleine bundel tegen een laag maandbedrag.

Een abonnement zonder telefoon is zo goedkoop omdat je niet zit met de maandelijkse kosten voor een toestel. Hier dien je zelf voor te zorgen. Wel is het belangrijk dat de telefoon simlockvrij is. Tegenwoordig geldt dat eigenlijk voor alle toestellen.

Ga je meer gebruik maken van mobiel internet of is het nodig om vaker te bellen? Dan kan je met het goedkoopste abonnement zonder telefoon heel eenvoudig je bundel aanpassen. Zo voorkom je dat je buiten je bundel gaat en hiervoor hoge kosten moet betalen.

Nog een voordeel van een abonnement zonder telefoon is dat je helemaal zelf kunt bepalen welk toestel je wilt hebben. Wil je de nieuwste mobiele telefoon die net op de markt is gekomen, dan dien je deze wel helemaal zelf te betalen.

Is je huidige telefoon in een prima conditie en kan die nog een paar jaar mee, dan bespaar je ook aanzienlijk op deze kosten. Zo wordt het goedkoopste abonnement zonder telefoon nog beter voor je portemonnee!