Het klavertje vier, een ashanger die staat voor hoop & geluk

 Bij UitvaartUniq.nl vindt u een prachtige collectie assieraden met een bijzonder assortiment ashangers. Een zorgvuldig samengesteld hangertjes van RVS, zilver en goud die voorzien zijn van een kleine holle ruimte (af te sluiten met een schroefje) voor een symbolische hoeveelheid as, een haarlokje of een beetje zand van het graf. In een serie blogartikelen informeren onze medewerkers u over populaire en bijzondere ashanger thema’s. Ditmaal vertellen wij u iets meer over het klavertje vier; Een symbool voor geluk, maar ook liefde en hoop en daarnaast diverse relaties met het Christendom.

Het klavertje vier als sterk symbool bij het overlijden van een dierbare.  

Om de symboliek van het klavertje vier toe te lichten, moeten we natuurlijk beginnen bij de driebladige klaver, oftewel het klavertje drie. Het klavertje drie is binnen het Christendom het symbool van de heilige drie-eenheid, de Vader, de Zoon en de heilige Geest. Het klavertjevier is een zeldzame mutatie van de driebladige klaver en het vinden van een klavertjevier (met een kans tussen de 0,1 en 0,01%) zou geluk brengen, maar daarnaast lijkt de vorm van het klavertjevier ook op een kruis (Christelijk symbool) en de separate klavers lijken qua vorm op een hart. Daarnaast wordt bij een klavertjevier ook aan ieder klaverblad een thema toegekend; Hoop, Vertrouwen, Liefde en Geluk. Een prachtig symbool met verschillende betekenissen dus voor een liefdevolle & dierbare herinnering aan uw overleden dierbare. Bij UitvaartUniq.nl vindt u een prachtige collectie van zilveren, gouden en roestvrijstalen ashangers in de vorm van een klavertjevier; Altijd een passende ashanger online bij UitvaartUniq.nl.

Uitvaart

Bij UitvaartUniq.nl vindt u een prachtige en zorgvuldig samengestelde collectie ashangers, waarbij topkwaliteit, een hoogwaardige afwerking, een snelle levering en een Eerlijke prijs samengaan. Alles voor een dierbare herinnering bij UitvaartUniq.nl.