Ik heb afgereden bij de beste rijschool in Veenendaal

logo-rijschool-wesseldijk

Afgelopen week heb ik mogen afrijden in Veenendaal. Verkeersschool Wesseldijk heeft mij enorm goed geholpen met het afrijden. Ik heb namelijk een beetje examenvrees. Hier wisten mijn instructeurs wel raad mee, en hebben mij goed begeleid gedurende periode. Hiervoor wil ik ze ontzettend graag bedanken.

Rijbewijs

Ik werd al bijna achttien. Het was dan ook al weer tijd voor een rijbewijs. Op mijn werk vroegen ze hier ook al naar, omdat ze een bezorger nodig hebben. Ze vonden mij een geschikte kandidaat, omdat ik veel fietste in Veenendaal, en vrijwel elke buurt goed kende. Dit was ook zo, alleen had ik helaas geen rijbewijs. Toch wilde ik op internet kijken wat de mogelijkheden waren om een rijbewijs te halen.

Internetwesseldijk-rijbewijs

Op het internet zocht ik naar verschillende rijscholen die mij konden helpen met mijn vraag. Er waren uiteindelijk veel rijscholen die wat voor mij konden betekenen. Alleen had ik zelf een probleem. Ik had namelijk een beetje examenvrees. Ook vind ik het spannend om in een auto te rijden, en word ik een beetje nerveus. Om meer informatie hierover te vragen, belde ik de verkeersschool op.theorie-cursus-afrijden

Contact

De telefoon werd vriendelijk door een van de medewerkers van het bedrijf opgenomen. Ik werd netjes en direct te woord gestaan. De medewerkers weten duidelijk waar ze het over hebben, en konden al mijn vragen beantwoorden. Dit zorgde voor veel rust bij mij. Ik kreeg het gevoel dat ik hier goed zat en dat deze rijschool mij veilig de weg op kan laten gaan. Super rijschool!