Kun jij mij helpen aan de telefoonnummer van de belasting

Ik ben opzoek naar de telefoonnummer belasting! Zoveel vragen om te stellen zodat ik hier duidelijk antwoord op kan krijgen. Wij hebben vorig jaar namelijk een tweede hypotheek op ons huis genomen. Dit omdat wij maar al te graag willen uitbouwen, echter is het er niet van gekomen aangezien ik erachter ben gekomen dat ik in verwachting was. Zo hebben wij deze hypotheek gebruikt om een babykamer te realiseren. Op zich is dat allemaal geen probleem, alleen zit ik niet te wachten dat wij moeten terug betalen aan de belastingdienst.

Onderzoek gestart

Zo heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar tips wat ik kan gebruiken. Ik wilde namelijk alles hierover te weten komen alvorens ik mijn gegevens zou ondertekenen.

Hier kwam er al vrij snel uit dat ik het beste de telefoonnummer van de belasting moest bellen. Persoonlijk was ik hier nog niet van op de hoogte, wist namelijk niet dat dit bestond! Doordat de gegevens op tijd ingevuld moesten worden heb ik direct contact gezocht. Een vriendelijke stem aan de andere kant van de lijn heeft mij dan ook onwijs goed geholpen. Alle vragen die ik had werden dan ook meteen beantwoord. Dit was enorm prettig om te mogen ervaren. Zo weet ik namelijk nu pas goed hoe dat de gegevens ingevuld zijn.