Liposuctie in Noord-Brabant

Wie in Nederland liposuctie uit wil laten voeren, kan terecht bij verschillende klinieken. Er zijn in Nederland 47 erkende klinieken gevestigd die liposuctie aanbieden en aangesloten zijn bij vakverenigingen. Daarnaast heb je ook nog een aantal klinieken die dat niet zijn maar ook liposuctie aanbieden met stuntaanbiedingen. Kliniek Veldhoven, een kliniek in de plaats Veldhoven in de provincie Noord-Brabant, is één van de erkende klinieken die aan is gesloten bij een vakvereniging en een plastisch chirurg in dienst heeft die gespecialiseerd is in liposuctie.

Hoge gemiddelde beoordeling

Opvallend aan deze kliniek is de zeer hoge gemiddelde beoordeling door cliënten, die geen klachten hebben over de behandeling. Sommigen hebben de kliniek meerdere keren bezocht voor verschillende ingrepen. Vind je het belangrijk dat er een goede sfeer is in de kliniek en dat het personeel ook gevoel voor humor heeft? Bij deze zorginstelling zit dat in ieder geval goed, want de medewerkers vinden het belangrijk dat hun cliënten zich op hun gemak voelen. Deze krijgen veel persoonlijke aandacht.

Voldoende eisen

Aan plastisch chirurgen die liposuctie uitvoeren worden de volgende eisen gesteld: ten eerste is het uiteraard belangrijk dat de plastisch chirurg bekwaam is in theorie en praktijk op het gebied van liposuctie. Kennis van anatomie, anesthesie en de mogelijke complicaties van de behandeling zijn daarbij een vereiste. Bij Kliniek Veldhoven werken plastisch chirurgen die een intensieve opleiding hebben afgerond en ervaring hebben opgedaan in het vak. Er wordt altijd van tevoren besproken welke complicaties er verwacht kunnen worden. De richtlijnen voor veiligheid en kwaliteit worden opgevolgd.