Muurstickers voor thuis of op het werk

muurstickers

Stickers voor op de wand of andere oppervlakken kun je zowel thuis als op het werk aanbrengen. Vrolijk het saaie kantoor waar je werkt om in een gezellige werkruimte met muurstickers bestellen. Wat voor tekst of afbeelding je ook wilt, bij ons is alles mogelijk. Heb je een leuke foto die je als muursticker wilt hebben ter decoratie? Plakhetzelf regelt het voor je, altijd en overal op iedere locatie heb je unieke wandversieringen. Voor heel veel ondergronden in alle ruimtes die je wenst, zowel binnen als buiten aan te brengen in verschillende formaten.

Muurstickers bestellen

Muurteksten voor particulieren of bedrijven

Je kent vast de bekende tegeltjes wel met de spreuken die op menig toilet of woonkamer hangen. Met muurstickers bestellen kun je deze teksten nu laten maken voor op de muur, geen randen om de letters heen maar mooi uitgesneden letters. Maar niet alleen voor thuis, ook voor je bedrijf zijn letters voor bijvoorbeeld de etalage een goede manier om uitingen te laten zien aan voorbijgangers. Stickers kunnen worden voorzien van een eigen foto, teksten, uitingen en kleuren die je wenst. Groot of klein, kies het gewenste formaat wat goed past bij de rest van je interieur.

Vanaf 1973 een betrouwbare partner voor muurstickers

Muurstickers

Al meer dan 40 jaar verzorgt Plakhetzelf voor veel bedrijven en particulieren muurstickers en raamfolie. Of het nu gevelreclame, autoreclame, etalage folie of een tekst aan de muur thuis. Zijn er nieuwe ontwikkelingen op het gebied van folie of stickers zijn wij de eerste die dit kunnen leveren en aanbrengen. Onze mensen die dit verzorgen kun je wel experts noemen na jarenlange ervaring in het ontwerpen en aanbrengen van muurstickers. Heb je een eigen ontwerp gemaakt dan verzorgen wij dat de muursticker bij je thuis of je bedrijf wordt afgeleverd. Wens je dat de sticker wordt aangebracht tegen een kleine vergoeding dan doen we dit graag voor je.