Nieuwe buisklem RVS besteld

Normaal gesproken zoek ik het zelf wel in de stad. Echter kon ik het maar niet vinden waardoor ik online verder ben gaan zoeken. Doordat ik online ben gaan zoeken kwam ik vrij snel terecht bij een nieuwe buisklem RVS. Ik ben werkzaam in de kassen, wat ik met enorm veel plezier doe. Van de week baalde mijn werkgever enorm, hij was er namelijk achter gekomen dat de klemmen die we hadden kapot waren en deze vervangen moesten worden. Hijzelf had er geen idee van waar dit te verkrijgen is waardoor ik heb aangeboden om te helpen. Zo ben ik vorige week in de stad gaan zoeken maar teleurgesteld weer naar huis gegaan. Nu dat ik mijn werkgever niet teleur wilde stellen ben ik op het internet  verder gaan zoeken. Dit leidde mij naar de website van groenclamps.nl.

sl-buisklemmen

Direct besteld!

Aangezien het een ideale website was plus het feit dat de kosten een stuk lager waren heb ik dit  voorgedragen aan mijn werkgever. Zijn bericht was dan ook om te bestellen, al helemaal nadat hij hoorde wat de kosten ervoor wordt. Hierdoor ben ik weer terug gekeerd naar de website en heb er een bestelling geplaatst. Wegens het feit dat de kosten voor de buisklem RVS toch aan de lage kant was besloten om er een paar extra  te bestellen. Ik ben dan ook enorm verbaasd dat de bestelling de eerstvolgende werkdag al werd bezorgd! Weet ieder geval wel waar we de volgende keer weer zouden bestellen mocht dit nodig zijn.