Reddcoin

Wat ReddCoin is, kan in één zin samengevat worden: ReddCoin is een decentraal social tipping platform (sociaal fooiplatform), waarbij gebruikers van bijvoorbeeld Facebook, Twitter, YouTube en Twitch gemakkelijk fooi kunnen geven aan hun favoriete blogger of vlogger. Het belangrijkste doel van ReddCoin is om het geven en krijgen van deze fooi zo makkelijk, snel en efficiënt mogelijk te maken.

Een van de beste kenmerken hiervan is dat het volledig gratis is om fooi te geven. Dit komt doordat ReddCoin gebruikmaakt van Proof of Stake Velocity (PoSV) in plaats van Proof of Work. Daarnaast heeft ReddCoin een bijzondere wallet ontwikkeld die wij nog niet eerder hebben gezien bij andere cryptocurrency’s. ReddCoin hoopt met deze features ervoor te zorgen dat bloggers en vloggers, dankzij de mogelijkheid van een fooi, een extra drijfveer hebben om goede content te produceren.

Hierdoor kan er een sprong gemaakt worden in het niveau van content dat op het internet beschikbaar is. Hieronder kan je een (Engelstalig) filmpje (2:05) bekijken dat een kort overzicht geeft over de cryptocurrency.

Online Reddcoin kopen

Bitvavo is een zeer gebruiksvriendelijke exchange van eigen bodem. Goedkoper dan Litebit en tevens gebruiksvriendelijker dan alle andere Nederlandse handelsplatformen. De fraudemaatregelen zijn iets overkill, maar in het totaalplaatje is dit geen onoverkomelijk ongemak. Zeker voor de beginnende handelaar kan ik Bitvavo absoluut aanraden.

BItvavo is vooral gebruiksvriendelijk voor de Nederlandse gebruiker. Ze ondersteunen de betalingsmogelijkheden zoals overboeking en iDeal. Daarnaast vind ik het persoonlijk een stuk beter dan bijvoorbeeld Litebit.eu. Ze hebben daarnaast ook nog eens een eigen wallet cryptocurrency.

Reddcoin kopen