Schrijf je nu in voor de kortingcodes van Bol.com en bespaar direct een hoop geld!

Tegenwoordig is iedereen wel bekend met het fenomeen, Bol.com. Het winkelen via internet is geen nieuwe rage meer, maar wordt wel steeds populairder. Hoe lekker is het om vanuit je luie stoel lekker te kijken naar wat je precies wilt hebben voor je verjaardag, of gewoon om jezelf te verwennen. Ook alledaagse dingen als boeken, scheerapparaten, krultangen, alles is te verkrijgen op Bol.com. Bij besteding vanaf 20 euro zijn de verzendkosten al gratis! Om het geheel nog aantrekkelijker te maken, je kunt tegenwoordig zelfs Bol kortingcodes inwisselen om nog meer te besparen!

Hoe kom ik aan de kortingcode van Bol.com?

Het is heel gemakkelijk, je hoeft je namelijk alleen maar in te schrijven met e-mailadres voor de nieuwsbrief. Geen persoonlijke gegevens die online komen, maar alleen inschrijven met je e-mailadres waarmee je automatisch op de hoogte wordt gehouden van alle kortingen van Bol.com. Bij deze nieuwsbrief zit dan ook automatisch de kortingscode die je kunt gebruiken voor welk product je maar wil. Is het product dat jij wil in de aanbieding? Dan heb je dubbel geluk, want ook dan is jouw unieke kortingscode gewoon geldig!

Hoe werkt de kortingscode van Bol.com?

Zodra je het artikel hebt gevonden stop je het in je winkelwagentje, dan kun je nog rustig verder shoppen of direct gaan afrekenen. Voordat je gaat afrekenen is er de optie ‘code inwisselen’, als je op deze code drukt kun je jouw unieke bol actieco12de van cijfers en letters invoeren. Je krijgt dan direct het totaal bedrag te zien, dus je weet direct hoeveel korting je hebt gekregen en hoeveel je moet betalen. Daarna is het een kwestie van afrekenen en genieten van je aankoop! Wacht daarom niet langer en schrijf je nu in voor de nieuwsbrief om te genieten van de kortingcodes van Bol.com!