Zoekt u naar geboortekaartje tweeling? Klik hier!

kiss-geboortekaartjes

Onlangs zijn mijn vrouw en ik ouders geworden van een geweldige tweeling. Wij zijn dan ook zeer blij en willen onze omgeving een geboortekaartje tweeling sturen. Hiervoor gingen we het internet op, om te kijken waar we de beste geboortekaartje tweeling konden krijgen.

Internetgeboortekaartjes-kisscard

Op het internet kwamen we veel bedrijven tegen die allemaal leuke geboortekaartjes hebben. Nadat ik de bedrijven naast elkaar had gezet kwamen er veel goede bedrijven naar voren. Toch is er maar een bedrijf dat ons het meest aanspreekt, en dat is Kiss geboortekaartjes. Zij zijn veruit het meest innovatieve bedrijf en weten als geen ander om de leukste geboortekaartjes te maken. Ze hebben hele leuke onderwerpen en thema’s.Zelf wist ik niet hoe ik het kaartje moest inrichten. Gelukkig zag ik op de website een mooie handleiding waar ik gebruik van kon maken. De handleiding was zeer duidelijk en heeft mij enorm geholpen. We hebben het ontwerp klaargemaakt en opgestuurd. blanco-geboortekaartje-kissTwee weken later heeft uiteindelijk iedereen het kaartje ontvangen. Geweldig bedrijf! Ze hebben voor een onvergetelijk moment gezorgd. We willen het bedrijf dan ook absoluut aanraden aan onze familie en vrienden. Het bedrijf heeft namelijk veruit de beste kwaliteit kaartjes en leveren overigens ook een uitstekende service. Wij hadden ze namelijk gebeld voor overige vragen. Dit was geen probleem voor het bedrijf. Voor wij het wisten hadden zij al onze vragen al beantwoord. Mijn vrouw en ik zijn van plan om hier vaker onze geboortekaartjes aan te schaffen.