Casa Moda Herenoverhemden

Het Duitse merk bestaat al sinds 1924 en is inmiddels een begrip geworden in Europa als het gaat om herenoverhemden. Voor veel mannen hun vaste merk overhemd. En dat is niet zo gek. De prijs-kwaliteit verhouding is bijzonder goed te noemen, de overhemden zijn strijkvrij en zijn verkrijgbaar in twee pasvormen: wijd en getailleerd.

Grote maten

Casa Moda heeft zich gespecialiseerd in de grote maten overhemden. De wat forsere man kan vaak niet zomaar in elke kledingwinkel slagen. De meeste kledingwinkels voeren de gemiddelde maten en zijn ingesteld op de grotere man.

Ook de pasvorm is zeer geschikt voor de grote of lange man. De Modern Fit is getailleerd, maar subtiel zodat het draagcomfort blijft. De standaard pasvorm is iets wijder dan het gemiddelde overhemd en ook deze overhemden hebben een perfect draagcomfort.

Naast de standaard lange en korte mouw, heeft Casa Moda ook overhemden met een extra lange mouw, speciaal voor de lange man.

Collectie

Casa Moda heeft een basiscollectie zodat elke man te allen tijde zijn favoriete overhemd kan blijven dragen. Daarnaast heeft Casa Moda elk seizoen een collectie nieuwe overhemden passend bij de trendkleuren van dat moment.

Casa Moda heeft overhemden voor zowel casual als formal dress. Een overhemd naar het werk kan dus net zo lekker zitten als het favoriete overhemd thuis. Ook de gebruikte stoffen maken deze overhemden bijzonder goed draagbaar. Het grootste gedeelte van de collectie is gemaakt van strijkvrij katoen. Groot voordeel voor de man die een hekel aan strijken heeft, maar van wie men toch verwacht dat hij in stropdas en overhemd op het werk verschijnt. Er zijn ook overhemden van linnen en viscose of een blend van deze materialen. Voor allemaal geldt een perfecte pasvorm en uitstekend draagcomfort.

Tip: https://www.hemdvoorhem.nl/overhemden

Kleuren en prints

Casa Moda overhemden zijn verkrijgbaar is allerlei kleuren, prints en variaties. Van het houthakkersoverhemd met een twist door een uni kleur aan de binnenkant van de kraag en manchetten tot het standaard licht blauwe zakelijk overhemd.

Zoveel mannen, zoveel voorkeuren. Elke grote man kan terecht bij Casa Moda. Of het nu uni overhemden zijn in alle kleuren van de regenboog, of bijzondere prints die wisselen per seizoen. Maar ook de traditionele prints zijn volop te vinden.

Elk overhemd van Casa Moda is uniek. Met wel de standaard perfecte pasvorm en draagcomfort. En niet te vergeten het gemak van strijkvrij katoen.