Uit eten in Nijmegen doe je bij Bistro le Steak

uit eten in Nijmegen

Wil jij lekker uit eten in Nijmegen, dan moet je een keer naar Bistro uit eten in Nijmegenle Steak gaan. De ligging van dit restaurant is net buiten Berg en Dal en heeft genoeg parkeer gelegenheid. tevens is hier een groot terras waar je met lekker weer heerlijk op kunt vertoeven. De vriendelijke medewerkers maken het helemaal naar de zin. Zij zorgen ervoor dat je hier lekker kunt eten en serveren de lekkerste gerechten. 

Uit eigen ervaring kan ik je vertellen dat het eten hier geweldig is. Vaak hebben zij hier seizoensgebonden gerechten zoals asperges, mosselen en wildgerechten.  Mijn voorkeur gaat hier vaak naar de spareribs. Lekker kluiven en uitkijken dat ik mijn vingers hier niet bij op eet. Op de menukaart is voor iedereen wel iets te vinden. Maar hou er rekening mee om een plekje over te houden voor het toetje, want die zijn verrukkelijk!

Heerlijk wezen uit eten in Nijmegen bij Bistro le Steak

uit eten in Nijmegen Afgelopen week zijn wij weer lekker wezen uit eten in Nijmegen. Voordat wij hier heen zijn gegaan hebben wij wel een tafeltje gereserveerd, want de kans bestaat dat er geen plaats is. Gelukkig was er genoeg ruimte en hebben wij wederom heerlijk kunnen genieten van al het lekkere eten. Deze keer heb ik geen spareribs besteld, maar ben een keer over gegaan op vis. Ook hier heb je namelijk genoeg keuze in. Wat er allemaal op de menukaart staat, kan je op de website lezen. Vaak hebben zij in het restaurant nog de specialiteit van de dag. 

Wij hebben weer heerlijk genoten van alle gerechten die wij bij Bistro le Steak hadden besteld. Deze keer hadden wij vrienden meegenomen om samen lekker te gaan eten. Het was een zeer gezellige avond, met leuke mensen en heerlijk eten en drinken. Hier gaan wij zeker vaker lekker eten.