Wilt u terras windschermen aanschaffen? Klik hier!

logo-xterior

Al enige tijd ben ik op zoek naar terras windschermen. De terras windschermen die ik nu heb, hebben de leeftijd bereikt. Daarom moet ik nieuwe aanschaffen. parasol-zwartZelf ben ik niet bekend met de schermen voor het terras en heeft de vorige eigenaar deze aangeschaft. De oude eigenaar heeft een ander telefoon nummer gekregen en nu kan ik hem niet meer bereiken. Het leek mij verstandig om een goede vriend van mij uit te nodigen die hier meer verstand van heeft en mij goed op weg kan helpen.

Visite

Diezelfde middag kwam mijn goede vriend op bezoek in het restaurant. Hij vond het er nog redelijk oud uitzien. Hij vind dat er een nieuwe sfeer moet komen aan het restaurant. Hier ben ik het overigens mee eens, omdat wij hier duidelijk wat aan moeten veranderen. Daarom leek het mij verstandig om niet alleen de schermen te veranderen, maar veel meer aan het restaurant. De binnenkant van het restaurant kon al gauw vervangen worden, daar had mijn vriend al namelijk iemand voor gevonden.windschermterras
Met het terras wist hij echter nog geen raad. Daarom leek het mij een verstandig idee om Xterior te bezoeken. Zij verzorgen namelijk complete buitenterrassen. Dit heeft veel rust bij mij gezorgd. Het leek mij daarnaast slim om advies te krijgen van mijn goede vriend. Opgegeven moment kwamen wij er uit en hadden wij de volgende week een afspraak ingepland om de mogelijkheden uitgebreid te bespreken met Xterior, geweldig!