Frietkraam verhuur, aanvulling voor jouw feest!

Snackmobiel

Frietkraam verhuur is ideaal. Hiermee hoef jij je geen zorgen meer te maken of dat er wel voldoende eten is op jouw feest. Bovendien kun je het menu geheel uitbreiden zoals jij het zelf graag wilt hebben. Vooral nu dat zij de winteractie hanteren is het perfect!

Ieder maand doen wij iets organiseren met het team. Of een etentje buiten de deur, of wij zoeken een leuk spelletje wat wij hier binnen kunnen spelen. Deze keer was het mijn beurt om iets te organiseren. Door mij volledig op het internet te storten was ik er al snel uit. Ik kwam namelijk terecht op de website van Snackmobiel. Dit nadat ik specifiek had gezocht naar een manier wat iedereen ontlast.

Frietkraam verhuur

Frietkraam verhuur, geslaagd!

Zo had ik het eten al vrij snel gevonden, echter was ik er nog niet over uit welk menu het beste zou passen bij ons. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om contact op te nemen met het bedrijf zelf. De vraag heb ik aan hen gesteld in de hoop dat ik hier snel antwoord op zou krijgen! Binnen een paar tellen wisten zij mij te  vertellen dat ik het beste de pakket 1 kan nemen. Dit is een iets wat kleiner pakket, echter zitten hier onwijs veel lekkere dingen tussen.

Een puntzak friet in combinatie met een heerlijke frikandel lust iedereen wel. De kosten die zij hanteren zijn erg aantrekkelijk. Uiteraard lust iedereen wel een frietje of wellicht een ander heerlijk hapje toch? Een keer een snack nemen doet geen kwaad. Wij hebben bij dit bedrijf een bestelling geplaatst en op de gevraagde dag stonden zij netjes bij ons op kantoor.

Piepers

Het bakken van de patat werd met de juiste zorg gedaan. Dit kon je gewoonweg proeven en dat was geweldig. De smaken waren perfect en hier zullen wij in de toekomst vaker gebruik van gaan maken.