Geweldige Nobel sauna

bodyfit_lang2-logo

saunastenen_opgietOmdat ik een drukke baan heb, ben ik op zoek gegaan naar een goede manier om te ontspannen. Nadat ik verschillende dingen had geprobeerd, wist ik zeker dat ik het beste tot rust kon komen in een sauna. De warmte en vochtige lucht zorgen ervoor dat ik heel veel afvalstoffen kwijtraak. Elke keer nadat ik de sauna had bezocht merkte ik dat ik goed ontspannen was.

Sauna thuis

Voor mij is het dus heel goed om vaak naar de sauna te gaan. Het enige wat ik een beetje vervelend vond, was om naar de sportschool te rijden en dan weer naar huis voor de sauna. Hierdoor ben ik op het idee gekomen om een Nobel sauna aan te schaffen.

nobel-sauna-180-afmetingenEen Nobel sauna is een sauna van hoge kwaliteit. Het bedrijf Nobel is gespecialiseerd in het maken van kwalitatief goede sauna’s die erg lang meegaan en weinig onderhoud nodig hebben. Daarom leek het mij een goed idee om een Nobel sauna aan te schaffen.

Op de website van Bodyfitwebshop.nl zag ik dat zij deze sauna’s aanboden. Eigenlijk was de sauna iets duurde dan mijn budget, maar doordat het minder onderhoud nodig heeft heb ik ervoor gekozen om een sauna van Nobel te bestellen.

De sauna werd op de afgesproken datum geleverd en geplaatst door Bodyfit. Deze sauna werkt precies zoals elke andere sauna. Het enige wat ik nog moest doen was sauna aanzetten en plaats nemen in de cabine.

Nu kan ik lekker thuis genieten in mijn sauna van het merk Nobel!