Kies ook voor een stevige Dolly bakfiets

Dolly Bakfiets

Ga voor een product van Hollandse bodem, met de Dolly bakfiets. Dit kwalitatief zeer goede product is voorzien van verschillende high-end componenten, die jou een comfortabele rit bezorgen. Neem je kinderen mee naar school in de bakfiets, gebruik de bakfiets om boodschappen te halen bij de lokale supermarkt, enzovoorts. Niet alleen in de zomer is het fietsen op deze bakfiets prettig. Gebruik de geïntegreerde accu, om de bakfiets ook in de lente en herfst te kunnen gebruiken. Tegenwind zal niet langer een obstakel voor je vormen! Op deze pagina lees je meer over de voordelen van dit model bakfiets.  

Dolly Bakfiets

Je eigen Dolly bakfiets samenstellen 

Standaard wordt de Dolly bakfiets van een krachtige 600 Wh accu voorzien. Dit is voldoende om lange stukken met de bakfiets af te kunnen leggen, zonder dat dit je veel moeite kost. Een voordeel van deze bakfietsen is dat je ze naar eigen smaak samen kunt stellen. Kies bijvoorbeeld uit een van de vijf kleuren voor het frame van de bakfiets en combineer dit met een vrolijk gekleurde bak. Ga je voor zwart, of geef je de voorkeur aan roze? Met een roze bak verlies je de fiets niet snel uit het oog!  

Verschillende accessoires voor de fiets 

Dolly Bakfiets

Ook handig aan de Dolly bakfiets is de mogelijkheid om deze uit te laten voeren met verschillende accessoires. Voorzie de bak aan de voorzijde bijvoorbeeld van een Maxi-Cosi houder, wanneer je kinderen nog jong zijn. Zo liggen ze veilig in de bak, zonder het risico te lopen dat de Maxi-Cosi kan verschuiven.