Mijn scriptie nakijken op taalfouten!

Eindelijk is het zover! Alleen nog even mijn scriptie nakijken op taalfouten en dan inleveren! Enige nadeel hiervan is dat als jij jouw eigen opdrachten gaat controleren, dan zal je de fouten er ook niet tussenuit halen. Uit ervaring blijkt dat dit bij mij wel het geval is. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar een medestudent in de hoop dat hij of zij mij hiermee kan helpen.

Aangezien iedereen met dit probleem zit, kon ik maar geen geschikt persoon vinden. Het gaat immers wel om mijn eindstage die ik moet behalen alvorens ik op examen mag. Als dit namelijk wordt goedgekeurd dan ben ik aan het einde van dit schooljaar klaar met mijn opleiding!

Online gezocht

Nu dat ik het zekere van het onzekere wil nemen, heb ik ervoor gekozen om op het internet te zoeken naar tips wat ik kan gebruiken. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van scriptiementor.nl. Hier is het mogelijk om jouw script in te leveren welke zij vervolgens zullen nakijken op taalfouten. Geen hoge kosten om dit te realiseren maar gewoonweg een duidelijke prijsverhouding.

Zelf ben ik al een beetje aan de late kant om er iemand voor te gaan zoeken. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om dit bedrijf ook in te schakelen. Diezelfde dag kon ik mijn opdracht nog verzenden waar zij mee aan de slag gingen. De eerstvolgende werkdag had ik mijn opdracht aangepast en wel terug!