Zoek eens naar Fabius opleiding

Omdat ik een cursus wilde gaan volgen ben ik op het internet gaan kijken naar Fabius opleiding. Hier vind je verschillende opleidingen die jij kan gaan volgen zonder een voorgeschiedenis. Daarom koos ik dan ook voor de cursus boekhouden. Deze is op een MBO niveau en er is dan ook veel vraag naar. Als ik deze cursus succes vol zou afronden zou ik daarna sneller een baan vinden met een goed salaris. Het aanbod van deze cursus bestaat uit onder ander:

  • Opleiding Basiskennis Boekhouden (BKB)
  • Opleiding Basiskennis Calculatie (BKC)
  • Opleiding Praktijkdiploma Boekhouden (PDB)
  • Opleiding Financieel Administratief Medewerker

Ook is het zo dat deze cursus maar zes maanden duurt en als het goed is heb ik dan mijn diploma op zak.

Vervolgstudie gaan volgen

Nadat ik alle modules had gehaald bij Fabius opleiding en mijn examen ook, kreeg ik een erkend diploma. Toch koos ik ervoor om een vervolgstudie te gaan volgen bij deze onderneming. Omdat ik nu een diploma niveau twee had en dit zo gemakkelijk ging. Besloot ik nu om niveau drie en vier te gaan doen. Natuurlijk weer verder in de boekhouden en bij dit bedrijf. Omdat deze onderneming meer dan vijftig vestigingen heeft in Nederland is er bij mij in de buurt ook een te vinden. Kijk anders eens op de website van dit bedrijf waar jij jouw studie kan volgen. Deze tip kon ik jullie ook niet onthouden en staat dan ook op deze blog, want wie wilt er nou niet in zes maanden tijd een erkende diploma?