Nederlandse sauna cadeaubon

Nederlandse sauna cadeaubon

De Nederlandse sauna cadeaubon heb ik besteed bij De Thermen Nijmegen. Omdat ik vroeger altijd zelf de tijd nam om mij te laten verwennen bij een welnesscentrum, kwam het de laatste jaren er niet meer van. Inmiddels ben ik moeder geworden en ook heb ik nog een baan. Dan ben ik blij dat ik in de avond of de weekenden eens lekker thuis kan zijn. Toch was ik erg verrast toen ik dit geschenk kreeg en ik heb dan ook direct een middagje vrij gepland.

 Nederlandse sauna cadeaubon

Even wat tijd voor mijzelf om de drukte te ontsnappen

Met de Nederlandse sauna cadeaubon ben ik naar Nijmegen gegaan en ik heb heerlijk genoten van mijn bezoek. Ook heb ik de opgieting bijgewoond wat echt een weldaad is voor lichaam en geest. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik vanaf nu geregeld ben te vinden bij De Thermen in Nijmegen. Dit momentje heb je soms gewoon even nodig om weer helemaal te kunnen opladen. Daarom heb ik ook besloten om mijn reactie achter te laten op dit blog. Hier staan vele aan te raden adressen op en ik vond dat dit adres dan ook zeker niet mocht ontbreken. Of je hier nu iemand mee wil verrassen of jezelf? Het is beslist een goede keuze. Wanneer je op de website kijkt, dan zie je een tal van mogelijkheden. Zo ga ik volgende week weer terug voor een massage en beautybehandeling. Even wat tijd voor mij zelf om de drukte te ontsnappen.

 Nederlandse sauna cadeaubon