Stippen lint besteld!

Eens in de zoveel tijd gaan we met een grote groep flink aan de knutsel. Iets wat we nu al voor een aantal jaren doen en dit ook graag blijven doen. Echter is het wel eens zover dat we weer dingen moeten bestellen zodat we kunnen blijven knutselen. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar een bedrijf waar wij linten kunnen bestellen. Met deze linten willen we dan onze kerstkaarten af gaan maken zodat we deze kunnen verkopen.

Doordat ik online ben gaan zoeken kwam ik terecht op de website van http://www.lintjeswinkel.nl/nl/p/stippen-lint/30. Bij hun is het mogelijk om linten te bestellen welke variëren van kleur, formaat en prijs. Aangezien ik natuurlijk niet de enige ben die hierover beslist heb ik van de week mijn laptop meegenomen met deze website voorop. Door hun de website te laten zien kon ik het goed uitleggen in wat ik bedoel. De kosten welke hier gehanteerd wordt zijn een stuk lager vergeleken met wat ik elders heb gezien. Tevens leveren hun ook een stuk sneller! Normaal gesproken moesten we altijd een lange tijd wachten tot het wordt bezorgd, nu hebben we het met maximum  twee dagen in huis.

2__30_1_ms1-rvf_2

Snel besteld, niet nog langer wachten

Samen met de gehele groep hebben we besteld op de website van http://www.lintjeswinkel.nl/nl/p/stippen-lint/30. Ik kan je in ieder geval wel garanderen dat het lastig is om hier een keuze te maken! Het assortiment is namelijk een stuk groter als dat ik had verwacht!