Wat denken jullie? Gaat mijn vriendin vreemd?

partner gaat vreemd

partner gaat vreemd

Mijn twijfels

Meerdere keren spookte de vraag in mijn hoofd rond: gaat mijn vriendin vreemd? Zij weet van mijn twijfels, maar zij gaat er niet op in. Ik heb geen idee of ik haar nog wel kan vertrouwen. Er gebeuren de laatste tijd veel dingen waardoor ik haar intenties in twijfel trek. Hoe vaak ik ook naar de waarheid vraag, zij heeft er geen boodschap aan. Zo blijf ik maar denken “gaat mijn vriendin vreemd”? Ik kan twee dingen doen: de relatie beëindigen en er nooit achter komen. Of een professional inschakelen die onderzoekt of zij vreemd gaat of niet. Als ik erachter kom dat zij vreemd gaat, is de relatie voorbij. Als ik erachter kom dat zij nooit vreemd is gegaan, dan heb ik absoluut iets goed te maken. Het zal mij een hoop rust geven als ik eindelijk het antwoord heb. Wat denken jullie? Gaat mijn vriendin vreemd?

partner gaat vreemd

Een goede relatie

Als je een goede relatie wilt, dan moet je elkaar kunnen vertrouwen. Het idee dat ik mijn partner nu niet kan vertrouwen, brengt een hele zware negatieve lading met zich mee. Daarom heb ik ervoor gekozen iemand in te schakelen die kan achterhalen wat de waarheid is. Het kost mij wel wat geld, maar dat maakt mij niets uit. Ik kan niet in onwetendheid leven en wil ook niet mijn relatie voor niets laten beëindigen.