Zie website van Physiq voor meer informatie

Logo-Physiq

Ik zelf fitness al ruim 4 jaar. Echter ben ik een lange tijd in massa aangekomen waardoor mijn vetpercentage ook hoger werd. Op een bepaald punt wilde ik gaan droogtrainen. Echter vond ik het droogtrainen hartstikke lastig. Simpelweg omdat ik toch telkens mezelf niet kon inhouden en fastfood at. Uiteindelijk bleef ik maar in massa aankomen en mijn vetpercentage werd niet lager. Vandaar dat ik opzoek ben gegaan naar hulp in de vorm van een personal trainer. Zodoende kwam ik terecht bij Phyiq en ik bekeek de website voor meer informatie.

fitness

Eindelijk zit ik op een vetpercentage van 8%

In het intake gesprek met Physiq  hebben wij een aantal doelen gesteld. Ik wilde naar een vetpercentage van 8%. Zodoende is mijn begeleider een voedingsschema gaan maken en natuurlijk ook een trainingsschema. Drie dagen in de week heb ik getraind bij Physiq onder de juiste begeleiding en drie dagen in de week zelfstandig. Het was hard werk maar binnen 3 maanden heb ik mijn doelen behaald en daar ben ik Physiq dankbaar voor. Zonder deze goede trainingen en strikte voedingsschema had ik deze resultaten zelf nooit behaald. Ik had echt een steuntje in de rug nodig!

Dus bent u opzoek naar een goede personal trainer om af te vallen of om juist aan te komen? Dan bent u zeker weten bij Physiq aan het juiste adres! Zie website physiq.nl voor meer informatie!