Gezellige karikatuur tekenaar gevonden

Over een kleine twee weken ga ik trouwen met de liefde van mijn leven. Nu dat wij druk bezig zijn om de laatste dingen te regelen begint het aardig spannend te worden. Het feit dat wij het eten, drinken en de zaal al geregeld hebben scheelt allicht. Enige wat wij nog hopen te vinden is een karikatuur tekenaar. Hierdoor heb ik besloten om te gaan zoeken op het internet, online vindt je meer als dat je in de stad zoekt uiteraard. Zodoende ben ik terecht gekomen op de website van Karikatuurlijk. Zijn kennis en ervaring op het gebied van tekenen is perfect! Zeker  geschikt voor onze bruiloft waardoor wij een afspraak hebben gemaakt met hem.

2013-april-amsterdam-foto-4-768x576

Gezelligheid kent geen tijd!

Tijdens deze afspraak konden wij alles te woord brengen in wat wij wilde weten. Voor mij was het al duidelijk dat hij geschikt is om op onze  bruiloft te tekenen. Hoe leuk is het om al deze tekeningen bij elkaar te verzamelen om hier een prachtige poster van te maken? Wij hebben er dan ook voor gekozen om hem in te huren voor de bruiloft. Qua de kosten viel het allemaal mee. Ik ben wel erg benieuwd welke tekening hij voor ons gaat maken. Al met al gaat het een zeer leuke feest worden met de meest gekste tekeningen ooit! Ik weet in ieder geval wel dat hij een zeer gezellige karikatuur tekenaar is!