Tonymoly

Tonymoly is dé pionier op het gebied van huidverzorging in Korea. Momenteel is het Koreaanse merk ook aardig op weg om de markten van andere continenten te veroveren. Tonymoly heeft verschillende beautytrends weten te zetten dankzij haar moderne verpakkingen en hoogwaardige producten. Het gebruik van de beste formules, innovatieve technologie en unieke verpakkingen maken Tonymoly hét merk die iedereen favoriet kan worden.

De producten van het Koreaanse merk zijn ingedeeld in verschillende productlijnen. Zo is de Tonymoly Tako Pore collectie speciaal ontwikkeld voor de huid die wel wat extra hydratatie kan gebruiken. De productlijn bestaat uit vijf verschillende producten die zeker het proberen waard zijn. De Tonymoly Tako Pearl Capsule Cream is een crème die ingekapseld is in kleine parels. Pak 1 of 2 pareltjes uit de verpakking en druk ze kapot met je vinger. De romige crème die vrijkomt wrijf je met masserende bewegingen in. Je kan de crème zowel in de ochtend als in de avond aanbrengen.

De Tonymoly Tako Jelly Foam Cleanser is een reiniger in gel-vorm die je huid op een milde wijze reinigt van vuil en onzuiverheden. Je huid wordt voorzien van een extra dosis vocht en verschillende voedingsstoffen. De Glowing Stick uit deze collectie is een highlighter die zorgt voor een stralende en zachte gloed op je gezicht. De formule is romig en heel gemakkelijk in gebruik. De Glowing Stick is ideaal om je jukbeenderen te accentueren en tegelijkertijd je huid extra te hydrateren.

De Tonymoly Tako Bubble Pack is een zuiverend moddermasker dat je huid exfolieert, poriën schoonmaakt, overtollig talg absorbeert, onzuiverheden verwijdert én je huid hydrateert. Het masker begint zachtjes te schuimen wanneer je het aanbrengt en is daardoor erg makkelijk in gebruik. Tot slot is er de Tonymoly Tako Cleansing Stick. Dit is een reiniger in stickvorm. De ene kant van de tool bevat een reiniger in vaste vorm en de andere kant bevat een siliconen kwast waarmee je het product kan aanbrengen. Het lijkt op een balsem, maar eenmaal in contact met de huid verandert de Cleansing Stick in een olie die make-up, vuil en onzuiverheden oplost en verwijdert.

Als de hydraterende werking van de Tonymoly Tako Pore productlijn je nog niet overgehaald heeft, dan doet het design van de producten dat wel. Alle beschreven producten zijn verkrijgbaar in een intens schattige verpakking die geweldig op je make-up tafel zullen staan. Ben je benieuwd geworden? Ga dan snel naar Beautyfashionshop. Hier vind je de hele collectie voor een leuke prijs.