Trouwen Utrecht op een prachtige locatie

trouwlocatie utrecht

trouwlocatie utrecht Mooie bruiloft

Als je gaat trouwen, dan wil je natuurlijk de mooiste trouwlocatie regelen. Ik wilde per se in de omgeving van Utrecht trouwen en zocht daarom online op trouwen Utrecht. De resultaten van trouwen Utrecht waren mooier dan ik had kunnen hopen! Mijn toekomstige man en ik hebben zo een lijst gemaakt van potentiële locaties waar wij beiden wel willen trouwen, en wat binnen ons budget valt natuurlijk. Nadat de lijst was samengesteld hebben wij verschillende afspraken gemaakt bij de locaties die vrij waren op onze datum. Toen hebben wij er een leuk dagje van gemaakt door alle locaties te bezoeken. Wij zijn ook in gesprek gegaan met personeel dat er werkt. Zij hebben ons allemaal stuk voor stuk verzekerd van een mooie bruiloft. Wij stonden nu alleen nog voor de keuze: welke locatie gaat het worden?

trouwlocatie utrecht

Prachtig uitzicht

Eindelijk hebben wij ervoor gekozen onze bruiloft te gaan houden bij Hotel Montfoort. Was ons over de streep trok was het prachtige uitzicht bij ondergaande zon! De natuur in de omgeving is erg mooi en wij voelden ons hier beiden erg op ons gemak. De kosten vielen reuze mee waardoor ik snel nog enthousiaster werd. Nu is het op naar de volgende klusjes, zoals een taart uitzoeken en natuurlijk mijn bruidsjurk! Dat wordt een ware zoektocht, maar ik heb er zin in!

Ik ben erg benieuwd naar jullie ervaringen met bruiloften. Wat vonden jullie leuk en wat minder? En waar moet ik nog meer op letten? Alvast bedankt!